top of page

Over

NamasTax is een woordspeling op het Hindi woord 'namasté', een begroeting waarbij de handen gevouwen worden en licht naar voren wordt gebogen. Tegenwoordig wordt de begroeting buiten India vooral gebruikt voor en na yogasessies en andere spirituele bijeenkomsten. De gedachte is dan dat 'namasté' niet zomaar een begroeting is, maar een volledig erkennen en respecteren van elkaars ziel; een blijk van de grootst mogelijke respect naar elkaar.

Er zijn ook mensen die zeggen dat deze zwaardere spirituelere betekenis van 'namasté' in het Westen wordt overdreven om zo een mooi exotisch element toe te voegen aan de spirituele Oosterse Wijsheden. De begroeting zou in Zuid Azië gewoon een gangbare, relatief betekenisloze begroeting zijn. Wat er ook van waar is, de naam geeft aan dat NamasTax de kleine ondernemers wèl ziet staan.

IMG_20210516_123944.jpg

Mijn achtergrond 

Bio

Van origine ben ik historicus. Ik heb eerst in Groningen en Leiden gestudeerd, waar ik een bachelor Geschiedenis en master European Union Studies afrondde. Deze studies gaven mij een mooie brede theoretische achtergrond, maar ik mistte een praktische uitlaatklep van al die opgedane kennis. Dit vond ik uiteindelijk in fiscaal recht, een gebied waarin hele complexe kennis direct ook toepassing hebben in de advisering van de praktijk. 

 

Zodoende ben ik in 2017 gestart aan een premaster en master traject Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tegelijkertijd ben ik begonnen als belasting consultant in Amsterdam bij PwC, één van de 'Big Four'-kantoren. Daar heb ik ervaring opgedaan op het gebied van internationale btw, internationale loonbelasting en transfer pricing.

Mijn passie

Na vier jaar gewerkt te hebben met de allergrootste bedrijven en instituties als klanten, heb ik mijn passie gevonden in het geven van dezelfde mate van rust en zekerheid over belastingzaken aan kleinere ondernemers. Met NamasTax kan ik mijn enthousiasme over fiscaliteit delen met kleine ondernemers en ze tegelijkertijd een helpende hand bieden.

Opledingen

Master Fiscaal Recht, Radboud Universiteit, 2019
Pre-master Fiscaal Recht, Radboud Universiteit, 2018

Master European Union Studies, Leiden Universiteit, 2016

Bachelor Geschiedenis, Rijksuniversiteit Groningen, 2015

Wie ik help

Kleine ondernemers die hun belastingzaken zelf op orde willen krijgen, maar er tot nu toe nog niet uit zijn gekomen.

Hoe ik te werk ga

Als jouw persoonlijke belastinghulp leg ik je alles uit wat je moet weten als ondernemer over belasting en administratie en kun je al je verdere vragen aan mij stellen.

What's in it for you

Dit is jouw manier om rust en zekerheid te vinden over je belastingzaken en administratie, zonder het uit te hoeven besteden aan een boekhouder! Belasting is voor kleine ondernemers vaak goed zelf te doen en of je het wil geloven of niet, als je er grip op hebt kan het ook nog eens leuk zijn!

bottom of page